Oldalak

2014. június 12., csütörtök

#1306

Útmutató azoknak a szülőknek, akiknek kpopper gyermeke van:

1. Nyugodjon meg, az Ön fia nagy valószínűséggel NEM homoszexuális, még akkor sem, ha a szobája falán lévő képek hímnemű tagjai (az Ön szemében) nőneműnek tűnnek.
2. Ha azt veszi észre, hogy az Ön lánya női idolokért vágyakozik, semmi esetre se féljen! Gyermeke a férfi nemhez vonzódik.
3. NE ajándékozzon gyermekének angol nyelvű CD-t a születésnapjára vagy bármilyen más ajándékot, bármilyen alkalomból kifolyólag, mert biztosra veheti: NEM fogja érdekelni.
4. Felesleges kacatok helyett, inkább vásároljon tömérdek színes patront a nyomtatójukba. Higgye el, gyermeke boldog lesz.
5. Ha a gyermeke mutat Önnek egy képet a kedvenc idoljáról, NE feltételezze azonnal, hogy az illető lány, mert valószínűleg nem az.
6. Ha bemegy gyermeke szobájába, mialatt ő számítógépezik, majd hirtelen kikapcsolja a monitort: NE sértődjön meg. Valószínűleg ez a saját és az Ön védelme érdekében történt.
7. Ne lepődjön meg, ha gyermeke teljes ruhatára és stílusa megváltozik.
8. Ha a gyermeke elkezd beszélni egy nyelven, ami úgy hangzik, mint az angol, de nem teljesen az, NE aggódjon. Ezt úgy nevezik: Engrish.
9. Ha Luciferről kezd beszélni, NE ijedjen meg. Az Ön gyermeke semmiképpen sem sátánista.
10. Legyen felkészülve, hogy ezentúl sok új dolgot kell megtanulnia és nap, mint nap hallgatnia, ha akarja, ha nem.
11. Nem számít, ha Ön nem érti mit énekelnek gyermeke kedvencei. NE keltse fel benne az alvó oroszlánt, miszerint Ő sem. Higgye el. Ő érti.
12. A Kpop nem csak egy múló fázis gyermeke életében. Felesleges ebben ringatnia magát. NEM fogja kinőni.

Cr.: Gréti Kovács

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése